Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
24 Haziran 2009 Çarşamba - 06:52

Küçük baba 22. katta can aldı

Daha önce de adı suç olaylarına karışan Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik, bu kez can aldı.

Küçük baba 22. katta can aldı

Fatih Edremit, kız arkadaşına kötü davrandığı gerekçesiyle, Özbizerdik’i Polat Towers 22. kattaki ofisine çağırdı. Hasan Heybetli’nin de bulunduğu ortamda önce yenildi, içildi. Ancak sonra ortam gerginleşti. Özbizerdik silahını çekerek Edremit’e 6 el ateş etti. Edremit hastanede ölürken, Özbizerdik sır oldu.

ALAATTİN Çakıcı’nın adamları tarafından öldürülen Uğur Kılıç’ın oğlu, yeraltı dünyasının tanınan ismi Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik, dün bir anlaşmazlığı halletmek için gittiği 52 yaşındaki müteahhit Fatih Edremit’i Fulya’daki Polat Tower Residence’ın 22. katındaki ofisinde kurşun yağmuruna tuttu.

Özbizerdik’in kız arkadaşına kötü davranması yüzünden Fatih Edremit ile arasında çıkan tartışmaya ve ardından gelen cinayete tanık olan yeraltı dünyasının firarlarıyla ünlü isimlerinden Hasan Heybetli’ye göre, olay şu şekilde yaşandı:

’Katillerini’ içeri buyur etti

Onur Özbizerdik (26), önceki gece saat 23.30 sıralarında, yanında Bülent Zara adlı adamı ile Fulya’daki Polat Tower Residence’a geldi. Onur Özbizerdik, güvenlik görevlilerine Fatih Edremit ile görüşeceklerini söyledi. Bunun üzerine binanın güvenlik görevlileri, 22. katta dairesi bulunan Fatih Edremit’i aradı. Fatih Edremit, güvenlik görevlilerine misafirlerini içeri almaları talimatı verince, Özbizerdik ve yanındaki kişi, Edremit’in oturduğu 22. kat 124 numaralı daireye çıktı. Evde Fatih Edremit, yeğeni ve Hasan Heybetli vardı.

Yemek yenildi, içki içildi

Özbizerdik’in ’kız arkadaşına kötü davranması’ yüzünden yapılan görüşme için masa kuruldu. Görüşmede önce yemekler yendi, içkiler içildi. Ancak görüşmenin sonuna doğru ortam gerginleşti. Özbizerdik, aniden belindeki tabancayı çıkararak, Fatih Edremit’e doğrulttu ve üst üste tam 6 kez tetiği çekti. Kurşunlar, Fatih Edremit’in göğüs, karın ve bacaklarına isabet etti. Fatih Edremit kanlar içinde yere yığıldı. Geldiği kişi ile cinayet mahallinden ayrılan Onur Özbizerdik, 22. kattan aşağı indi, güvenliklerin beklediği kapıdan çıktı ve bir taksiye binerek kaçtı. Sonra da Hasan Heybetli çıkıp gitti.

Ağır yaralanan Fatih Edremit, ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alındı, ancak kurtarılamadı.

Güvenlik görevlilerinin ifadesini alan polis, giriş ve 22. kattaki güvenlik kameralarının kayıtlarına da el koydu. Görüşme sırasında Fatih Edremit’in yanında bulunan yeğeninin ifadesine başvuruldu. Ardından polis, görüşme ve kurşunlama olayı sırasında dairede bulunduğu belirlenen Hasan Heybetli’yi telefonla aradı. Kısa süre sonra Heybetli, Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Fatih Edremit’in bazı yakınlarının ifadesine başvuran polis, Özbizerdik’in peşine düştü.

Onur Özbizerdik’in cinayet sırasında yanında bulunan adamı Bülent Zara Antalya’da yakalandı. Bülent Zara, ilk ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini söyledi. Ancak elinde yapılan araştırmada (el svapı testi) barut izine rastlanmadı. Bunun üzerine Zara’nın, polise, "Cinayeti Onur işledi. Üstlenmemi istedi" dediği öne sürüldü.

Polat Tower Residence’daki dairede arama yapan polisler, Fatih Edremit’in öldürüldüğü Simith&Wesson marka tabancayı buldu. Tabanca, üzerindeki parmak izleri incelenmek üzere Kriminal Laboratuvarı’na gönderildi.

1990’da tutuklandı

İrlanda’da 1986 yılında Sir Alfred Beit’in Malikanesi’nden çalındıktan sonra İstanbul’da ele geçirilen "Mektup Yazıcısı" adlı tabloyu pazarladığı iddia edilen Fatih Mehmet Edremit, 1990’da ruhsatsız tabanca, esrar ve hap bulundurmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Daha 16’sında 3 vukuatı vardı

UĞUR Kılıç’ı, eski eşi Alaattin Çakıcı’nın adamları, 12 yaşındaki oğlu Onur’un gözü önünde 20 Ocak 1995’te, Uludağ’da öldürdü.

Onur’u, annesinin ölümünden sonra dedesi Dündar Kılıç büyüttü. Daha 16 yaşında 3 suç işlemişti. Etiler’de bir bara girmesine izin vermeyen kahya Cenk Dikel’i cinsel organından vurdu. Park etmesine izin vermeyen Ünal Acar’ı bacağından yaraladı. Her seferinde yaşı küçük olduğu için serbest kaldı.

Alaattin Çakıcı’nın kardeşi Gencay Çakıcı’yı vurmaya azmettirmekten dolayı tutuklandı.

2005 yılının Mart ayında, Mehmet Selahattin Merih’le sevgilisi Elif Güvendik, bir barda sigara külü nedeniyle Onur Özbizerdik ile tartıştı. Kavgada DYP eski İl Başkanı Orhan Keçeli’nin oğlu Nedim Keçeli bıçakla yaralandı. Arabulucu olarak devreye uluslararası uyuşturucu kaçakçısı Hacı Muhittin Bektaş’ın oğlu Yılmaz Bektaş girdi. Bektaş, kavgadan bir hafta sonra Merih ve Özbizerdik’i Etiler’deki Royals Motor’a çağırdı. Gerginlik silahlı çatışmaya dönüştü. Özbizerdik’in koruması öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaçtığı Romanya’nın iade etti Özbizerdik, bu davada tahliye edildi.
 

 
ABD’nin izlenebilir silahları PKK’da
 
Atatürk’e seğmen sözü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ABD’nin izlenebilir silahları PKK’da
ABD’nin kaçak yollardan Irak’a ve Afganistan’a izleme çipli silah gönderdiği ortaya çıktı.
Biz müslümanlığı AKP'den öğrenmedik
Saylan'ın imamı CHP rozetini taktı, AKP'ye çaktı.
Asker köstebeği böyle yakaladı!
Şubat ayında bazı istihbarat bilgilerini medyaya sızdırdığı iddia edilen ...
 
'TÜRKİYE ZAN ALTINDA BIRAKILDI'
ABD, Afganistan operasyonlarında kullandığı Kırgızistan Manas üssünde kalmaya devam edecek.
Subay operasyonunun perde arkası
ERZİNCAN'da, Genelkurmay Başkanlığı'nın PKK ile ilgili istihbarat raporunu ...
Erdoğan Yaşar Nuri'yi mahkum ettirdi
Bir televizyon kanalında Başbakan Erdoğan aleyhine sözler söyleyen Yaşan ...
 
O TOPRAKLAR YAHUDiYE VERiLECEK
İşte Cumhurbaşkanı’nın hem hükümeti hem de Türk milletini uyarmayı amaçlayan açıklamaları
Bu kez harbiden abartıldı
Hani kırmızı ışıkta durmamalarına alışkındık. Şehir içinde ulaşımın kesilmesine ...
TSK'dan belge sızdıranlar tutuklandı
Genelkurmay Askeri Savcılığı, PKK’yla ilgili bir belgeyi sızdırdıkları ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri