Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
16 Şubat 2011 Çarşamba - 10:02

Hep aynı şey!

Türkiye’de bebek mobilyası sektöründe kalite ve sağlık standartlarının yetersiz olduğunu ifade eden Bebek By Pikkolo’nun kurucusu Tuba Lüleci Alaçam, “Sektör yaratıcılıktan uzak, durağan, birbirini tekrarlayan ürünlerle dolu” dedi.

Hep aynı şey!

TÜRKİYE’deki bebek mobilyası ve dekorasyon sektörünün yaratıcılıktan uzak, durağan, birbirini tekrarlayan ürünlerle dolu olduğunu belirten Bebek By Pikkolo’nun kurucusu Tuba Lüleci Alaçam, “Ülkemizde bebek ürünlerinde hem çeşitlilik çok az, hem de güvenlik kriterlerine ne kadar uyulduğu bir soru işareti. Yurt dışında tasarımlar, bebeklerin ve çocukların sağlığı ön planda tutularak geliştiriliyor. Ürünler sağlıklı hammaddelerle üretiliyor ve fonksiyonellik en üst düzeyde tutuluyor. Bebek by Pikkolo’yu bu sebeple yarattık” dedi. 

Türkiye’de bu tip kalite ve sağlık standartlarının eksik olduğunu ifade eden Alaçam, bebek mobilyası ve dekorasyon sektörüyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Çocukların dünyasını ailelerle beraber yaratmak ve onların sağlığını korurken dünyalarına çeşit ve renk katmak bizim için çok önemli. 30 yıldır yurt içinde ve yurt dışında hizmet veren, Kazakistan Astana Han Çadırı’nın, Türkiye’deki Rixos Hotel’lerin ve daha bir çok projenin ahşap üretim ve dekorasyonunu yapan Pikkolo Mobilya&Dekorasyon’un ardından, Bebek by Pikkolo markasıyla çocuk mobilya sektörüne girdik. 

Çocuk psikolojisine uygun

Kendi üretimimiz olan bebek ve çocuk odası mobilyalarının yanı sıra, temsilciliğini üstlendiğimiz dünyaca ünlü ithal markaların 0-8 yaş mobilya, dekorasyon, giyim ve aksesuar ürünlerini müşterilerimize sunuyoruz.
Konusunda uzman endüstri tasarımcıları, stilist, pedagog, çocuk doktoru ve Pikkolo Yönetimi’nden oluşan bir Ar-Ge grubumuz var. Müşterilerimize sunulacak ürünler, Endüstri Ürünleri Tasarımcısı ve Stratejik Tasarım Danışmanı Özlem Yalım Özkaraoğlu’nun da danışmanlık yaptığı Ar-Ge grubumuz tarafından, belirli kriterlere gore seçiliyor. Bebek by Pikkolo kriterlerine göre mağazadaki ürünlerin sağlıklı ham madde içeren, güvenli, ergonomik, çocuk psikolojisine uygun ve geliştirici, çevresel sürdürülebilirlik sağlayan ürünler olması zorunlu. 

Doğru ölçülendirme kaliteli malzeme

Bebeğin ayaklanmasıyla beraber oluşacak her türlü riski engelleyecek doğru ölçülerde üretilmiş, kaliteli malzeme kullanılmış, kimyasal solventleri içermeyen su bazlı cila ile renklendirilmiş mobilyalar doğru seçim olacaktır. 
Müşterilerimize sunduğumuz ürünlerin, sağlıklı nesillerin gelişimindeki öneminin farkındayız ve bu çerçevede sağlıklı çocuk büyütmenin sadece ebeveynlerin görevi olmadığına inanıyoruz. Bu sorumlulukla, kriterlerimize uygun olmayan hiçbir ürünü satışa sunmuyoruz.
Tahran Caddesi’nde Bebek by Pikkolo’nun ilk mağazasını açarken, ulusal bir marka olma anlayışıyla yola çıktık. Bu vizyonumuz doğrultusunda Ankara’da şube sayımızı arttırırken İstanbul’da da yer almayı hedefliyoruz. Çok kısa bir süre önce kurulmuş olmamıza rağmen gördüğümüz ilgiden çok memnunuz.”

 
Organize parsellerinde yaprak dökümü yaşanıyor
 
YHT garı Polatlı’da hizmete açılıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Organize parsellerinde yaprak dökümü yaşanıyor
CHP Milletvekili Selçuk Ayhan’ın soru önergesini yanıtlayan Sanayi ve ...
Görme engeline alternatif
Görme engellilerin interneti etkin bir şekilde kullanmasının önündeki ...
Gökçek; "Ağzına sağlık Başkan"
Ankaragücü Onursal Başkanı Melih Gökçek, Yıldırım Demirören’in Federasyon ...
 
Kaza kurşununa kurban gitti
Beypazarı İlçesi’nde Gazipaşa İlköğretim Okulu 8 A sınıfının 553 numaralı ...
Kredilerden esnaf yararlanmadı!
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, sıfır faizli KOSGEB kredisinden ...
Kendimizi EMITT’te anlattık
Bu yıl 15.si düzenlenen EMITT’e (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat ...
 
Ürün takibi artık çok kolay
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, “karekod uygulamalarıyla ürün takibinin ...
Engellilere bakım sigortası
Özürlüler İdaresi Başkanlığı 2011-2013 bakım hizmetleri stratejisi ve ...
Bu kitap sigarayı bıraktırıyor
“Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu” isimli kitabı ve seminerleriyle dünya ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri