Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>TÜRKİYE
23 Mayıs 2009 Cumartesi - 20:02

Başkentte Yine; Logo Tartışması

Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesinin amblemini Büyükşehir Belediyesi seçer. Kabul etmek zorundalar. Bizim dediğimiz olur. Demokrasi budur ve hazımsızlık yapılamaz’’ dedi.

Başkentte Yine; Logo Tartışması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başkentin amblemi ile ilgili kamuoyunun kabul ettiği bir sanatçının tasarımından yararlanacaklarını belirterek, konuyu gelecek ay Büyükşehir Belediye Meclisi’ne getireceklerini söyledi.

Gökçek,yaptığı açıklamada, amblemin, Büyükşehir Belediye Meclisinde AK Parti grubunun da onayı ve benimsemesiyle belirleneceğini ifade etti.
Ankara’nın ambleminin her açıdan önem taşıdığını dile getiren Gökçek, ’’Çankaya Belediyesinin amblemini nasıl Çankaya Belediyesi belirliyorsa, Ankara Büyükşehir Belediyesinin amblemini de Büyükşehir Belediyesi seçer. Kabul etmek zorundalar. Bizim dediğimiz olur. Demokrasi budur ve hazımsızlık yapılamaz’’ dedi.

Gökçek, başkentin amblemi ile ilgili kamuoyunun kabul ettiği bir sanatçının tasarımından yararlanacaklarını belirterek, konuyu gelecek ay Büyükşehir Belediye Meclisine getireceklerini söyledi.

Farklı görüşü taşıyan belediye başkanlarıyla da aynı çatı altında uyum içinde Büyükşehir Belediye Meclisinde çalışmayı istediklerini ifade eden Gökçek, ’’CHP’lilerle el sıkışıyoruz, güzel ifadeleri var. Uyumlu bir çalışma ortamı ümit ediyoruz. Ancak CHP’li belediyelerle uyum içinde sürdürüleceği söylenen çalışma ortamı 6 ay sonra çatışmaya dönüyor’’ dedi.

CHP ve onun yanında yer aldığını iddia ettiği Mimarlar Odası, Şehir Plancıları Odası, Çağdaş Başkent Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının, çalışmalarını engelleyen belki bin tane dava açtığını öne süren Gökçek, ’’Onlar davalarını geri çekerse biz de çekeriz. Davaların yüzde 95’i imara ilişkin. Olan Ankaralı’ya oluyor. Getireceğimiz hizmetler aksıyor. Kolej kavşağında, AOÇ hemzemin geçitte sıkıntılar yaşanıyor’’ dedi.

 
Ankara'nın En Yüksek Binası Mamak'da
 
Yalın Ankara'lı Sevenleriyle Buluşacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankara'nın En Yüksek Binası Mamak'da
Mamak Belediyesi, ilçenin imajını değiştirecek dev bir projeyi hayata geçiriyor.
''ARTIK SIKINTININ ZİRVESİNDE YAŞIYORUZ"
Üniversite hastanelerinin sorunları ve çözüm yolları, rektör, dekan ve ...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri